TeamGym
VG Senior damer/mix (16+)
 (årgang fra 2004)

Holdet er et konkurrence- og opvisningshold, som træner spring og rytme 2-3 gange om ugen.

Rytmetrænere: Simon Heinssen
Springtrænere: Louis Brødsgaard, Tobias Qvang

Tid og sted:

Start: uge 34

For meget øvede senior gymnaster. Vi forventer engagement, positiv indstilling og gåpåmod.
Der er ikke udtagelse til holdet – dog skal man være spændstig og kunne lave flikflak uden modtagning.

Vi forventer at der bliver lavet hjemmetræning og at man øver på serier derhjemme.
Der vil evt. være ekstra weekendtræning op til opvisninger/konkurrencer.
Dragtudgifter skal påregnes.

Kontingent inkl. licens: