TeamGym
VG Micro piger 7-9 år (årgang 2010-2012)

Holdet er et konkurrence- og opvisningshold, som træner spring og rytme 2 gange om ugen.

Trænere:     Laila Voxnæs (rytme), Solvej Bennetzen (rytme), Svend Erik Madsen (spring),
                     Malene Munk (spring), Peter Bro Olsen (spring),
                     Zenia Steinicke (spring/rytme), Xenia Nielsen (spring/rytme)

Tid og sted:

Tirsdage.        Kl. 15.30–17.30 (judo)
                       Kl. 16.00-17.30 (springsalen)

Torsdage        Kl. 15.30-17.30 (judo og springsalen)

Start: uge 34

Holdet henvender sig til piger, der er meget interesserede i spring og rytmisk gymnastik.

Piger som gerne vil udfordres på Teamgym holdet bør have et gymnastisk niveau, der gør det muligt for
dem, at udvikle sværere momenter indenfor spring og rytmisk gymnastik.

Ud over de to ugentlige træninger skal pigerne være indstillet på hjemmetræning.
Dragtudgifter skal påregnes.

Kontingent inkl. licens: