VG Juniorpiger TeamGym (13-16 år)

Holdet er et TeamGym konkurrence- og opvisningshold, som træner spring og rytme 2-3 gange om ugen.

Holdansvarlig: Esben Sommer

Rytmeansvarlig:
 Sofia Jønson Schmidt

Instruktører
:  Bent Pedersen, Kristina Schmidt, Louis Emil Brødsgaard, Per Barsøe Jacobsen, Peter Lahrmer Bro Olsen

Tid og sted:        VIC

Tirsdage:             Kl. 18.30-21.00 (VIC)

Torsdage:            Kl. 18.30-20.30 (VIC)

Start: uge 34

For meget øvede gymnaster. Vi forventer engagement, positiv indstilling og gåpåmod.
Der er ikke udtagelse til holdet – dog skal man være spændstig og kunne lave flikflak uden modtagning.

Vi forventer at der bliver lavet hjemmetræning og at man øver på serier derhjemme.
Der vil evt. være ekstra weekendtræning op til opvisninger/konkurrencer.
Dragtudgifter skal påregnes.

Kontingent inkl. licens: