TeamGym
VG Junior piger 13-16 år  (årgang 2002-2006)

Holdet er et konkurrence- og opvisningshold, som træner spring og rytme 2-3 gange om ugen.

Trænere: Jeanette Winthr Kröll (rytme), Bent Pedersen (spring), Lotte Trærup (rytme),
                 Lise Lindved (rytme), Louis Brødsgård (spring), Claus Raun (spring),
                Johnny Andersen (spring)

Tid og sted:

Tirsdage Kl. 18.30-19.00 (sal 3)
               Kl. 19.00-20.30 (judo
-springsalen)

Torsdage Kl. 18.30-19.00 (sal 3)
                Kl. 19.00-20.30 (springsalen)

For meget øvede gymnaster. Vi forventer engagement, positiv indstilling og gåpåmod.
Der er ikke udtagelse til holdet – dog skal man være spændstig og kunne lave flikflak uden modtagning.

Vi forventer at der bliver lavet hjemmetræning og at man øver på serier derhjemme.
Der vil evt. være ekstra weekendtræning op til opvisninger/konkurrencer.
Dragtudgifter skal påregnes.

Kontingent inkl. licens: