Trampolin for børn med CP eller lignende funktionsnedsættelse.

Ansvarlig trænere: Jette Holmgaard, Sonja Bilde Madsen
Trænere/hjælpere
Keld BjørnbækKirsten Madsen,
                                  Allan JensenCarina Fuglsang Jørgensen
Hjælpere:                 Betina Bjerge Kaspersen, Mia Fjord, Anne Sofie Ryø
Minihjælper:            Cecilie Fuglsang Jørgensen

Tid og sted:  lørdage 10-11.30 (Springhallen VIC)

Start: Uge 37

Vejen Gymnastikforening tilbyder trampolinspring for børn med cerebral parese (I, II, III) eller lignende funktionsnedsættelser.
                    Vi har ingen aldersgrænse på holdet, men vurderer sammen med dig/dine forældre, om holdet  giver mening for dig at deltage på.

Er du vild med sport og har du lyst til at prøve kræfter med en idræt, hvor motion og bevægelse er en leg, så er trampolinspring måske lige noget for dig!
Trampolinspring foregår i store trampoliner, som kan give en fornemmelsen af at kunne flyve, en oplevelse af frihed, når kroppen er i bevægelse.
Trampolinspring er en “humør-booster”, hvor du i et idrætsfællesskab med andre, får styrket din balance og koordinationsevne og opnår bedre kontrol af kroppen.

Vi ligger vægt på, at træning skal være leg og læring.
Vi tager udgangspunkt i barnets individuelle forudsætninger for at indøve basale teknikker, spring og springøvelser.
Vi leger og indøver motoriske og gymnastiske færdigheder på gulv, måtter og trampolin.

Er du nysgerrig efter, om trampolinspring er noget for dig, så kom og prøv – Så vil vi sammen finde ud af, om det er noget for dig.

Mor og far må gerne være med!

Holdet er et samarbejde mellem Vejen Gymnastikforening, Sports for Brains (Elsass Fonden).

Kontingent:
rate 1:           1.000 kr.
rate 2:           1.000 kr.