- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
COVID-19 : Brug begge indgange og omklædningsrum på Grønvangskolen

Motorikhold 1
Barn m/forældre fra kravlestadiet -2½ år

Instruktør: Anne Katrine Bruuns Vestbjerg og Line Rosenlund Larsen

Sted:
Grønvangskolens gymnastiksal
Tid:   Mandage 16.30 - 17.30 **bemærk forlænget tidspunkt**

Holdet hvor cowboybukser, kjoler og nederdele (på nær tylskørter) efterlades i omklædningsrummet!
For her skal både børn og voksne udfordres med hop, spring og leg samt styrke muskler, balance og motorik.
Håber vi ses…
Der er max. 20 pladser på holdet (børn).

Kontingent: 700,00 inkl. t’shirt barn + 1 voksen