Mini piger 9-11 år

Holdet er et opvisningshold for piger på 9-11 år som træner spring og rytme 1 gang om ugen.

Trænere:
Sonja Bilde Madsen
Ida Eg JensenEbbe Moshage,

Louise Skytte Rasmussen, Victoria Buhl, Mathilde Bekker.

Tid og sted:   Folkesalen/Springhallen VIC
mandage         Kl. 16.45 - 18.15

Mini piger vil du få styrket din krop, udviklet din balance, være en del af et godt og sjovt gymnastikfællesskab.
Du passer på Mini piger holdet, hvis du kan lide at lave både rytmiskgymnastik, springgymnastik og kan lide at træne/øve dig i færdigheder.
På holdet vil der bl.a. blive arbejdet med: håndstand, vejrmøller, ruller, rytmiske sammensætninger, yoga, lege og meget mere.

Der er 2-3 opvisninger.

Gymnasterne skal have en dragt, der bestilles efter et par træninger, og den må bruges lige så meget du vil.
Dog SKAL dragten være ”intakt” til opvisninger. Dragtprisen er ikke medregnet i kontingentet.

Max 40 gymnaster på holdet, efter først til mølle princippet

Kontingent: 850,00