Mini-micro piger 5-8 år

Holdet er et opvisningshold for piger på 5-8 år, som træner spring og rytme 1 gang om ugen.

Træner:           Clara Gejl, Lise Lotte Petersen
Hjælper:          Camilla Høj Nielsen, Emilie Brødsgård, Julie Milan Lodskou

Tid og sted:    Folkesalen/Springhallen VIC
mandage         Kl. 16.00 - 16.30 (Folkesalen)
                        Kl. 16.30 - 17.30 (springsalen)

Hvis du kan lide at springe og gerne vil blive dygtigere, så er mini-micro lige holdet for dig.
Der vil blive arbejdet med: Håndstand, vejrmøller, kolbøtter, salto, rytme, styrke, balance
og meget mere.
Der er 2-3 opvisninger.

Gymnasterne skal have en dragt, der bestilles efter et par træninger og den må bruges lige så meget du vil.
Dog SKAL dragten være ”intakt” til opvisninger.

Max. 40 gymnaster på holdet, først til mølle princippet.

Kontingent: 850,00