Mini-micro piger 5-8 år

Holdet er et opvisningshold for piger på 5-8 år, som træner spring og rytme 1 gang om ugen.

Trænere:         Margith Dam, Thilde Dam, Camilla Høj Nielsen, Emilia Brødsgård,
                        Julie Milan Lodskou, Ulla Brill, Liselotte Petersen, Clara Gejl,
                        Caroline Kamp Nielsen, Lena Viborg, Frederikke Viborg.

Tid og sted:    Folkesalen/Springhallen VIC
mandage          Kl.
15.45 - 17.15

Hvis du kan lide at springe og gerne vil blive dygtigere, så er mini-micro lige holdet for dig.
Der vil blive arbejdet med: Håndstand, vejrmøller, kolbøtter, salto, rytme, styrke, balance
og meget mere.
Der er 2-3 opvisninger.

Gymnasterne skal have en dragt, der bestilles efter et par træninger og den må bruges lige så meget du vil.
Dog SKAL dragten være ”intakt” til opvisninger. Dragtprisen er ikke medregnet i kontingentet.

Max. 40 gymnaster på holdet, først til mølle princippet.

Kontingent: 850,00