Mini-Micro piger (5-8 år)

Instruktører:    Solvej Bennetzen, Maja Albrechtsen, Xenia Nielsen, Katja Christensen
Hjælpere:         Emmakatrine Morthorst, Caroline Kamp Nielsen, Julie Søholt Olsen,
                          Sofie Dissing, Julie Søndergaard Left Nielsen.

Tid og sted:    Folkesalen/Springhallen VIC
mandage         Kl.
15.30 - 17.00

Start: uge 36

Holdet er et opvisningshold for piger på 5-8 år, som træner spring og rytme 1 gang om ugen.
Hvis du kan lide at springe og gerne vil blive dygtigere, så er mini-micro lige holdet for dig.
Der vil blive arbejdet med: Håndstand, vejrmøller, kolbøtter, salto, rytme, styrke, balance
og meget mere.
Der er 2-3 opvisninger.

Gymnasterne skal have en dragt, der bestilles efter et par træninger og den må bruges lige så meget du vil.
Dog SKAL dragten være ”intakt” til opvisninger. Dragtprisen er ikke medregnet i kontingentet.

Max. 40 gymnaster på holdet, først til mølle princippet.

Kontingent: Kr. 850,00.