Sæsonprogram for 2019/2020

Vi arbejder på at finde instruktører, hjælpere m.fl. til den ny sæson 2019/2020.
Tidspunkter og informationer ligger vi op, når vi har en afklaring.

VI MANGLER INSTRUKTØRER OG HJÆLPERE, TIL SPRING/RYTME/KONKURRENCE AFD.
ER DU FRISK, SÅ KONTAKT EN AF NEDENSTÅENDE:

Hanne Aarup, mobil: 61407422
Solvej Bennetzen, mobil: 40345720
Malene Munk Hindbo, mobil: 28735542
Annemarie Ryø, mobil: 29841674

Vores antal af aktive gymnaster i foreningen er stigende, og det er vi ret stolte af.
Succes giver også nye udfordringer, derfor har vi også et stort behov for flere/nye instruktører og hjælpere,
om I er flere om et hold eller "bare" gerne vil hjælpe,
så er du/I hjertelig velkommen til at kontakte en af os fra bestyrelsen (se under 'Kontakt' i menuen til venstre).

Vejen Gymnastikforening