I Vejen gymnastikforening, er vi heldige at have de mest engagerede instruktører og hjælpeinstruktører, samt de sødeste, modigste og dygtigste børn og voksne som vores medlemmer.
Vores forening har vokseværk. Flere og flere medlemmer kommer til for at dyrke Rytmisk gymnastik, Springgymnastik, Trampolinspring, Yoga, Grand Prix og meget mere. Vi kan derfor altid bruge flere ildsjæle, til at give vores medlemmer en rigtig god oplevelse.

Vi har derfor brug for dig!

Som frivillig i Vejen Gymnastikforening, bliver du en aktiv del af en forening under udvikling. Vi bestræber os på at inddrage dig som frivillig, og skabe et godt sammenhold i foreningen.

Derudover er der følgende grunde til at blive frivillig i Vejen Gymnastikforening:
  • Du deltager i opstartsmøde inden sæsonen starter, hvor du møder de andre instruktør/hjælpeinstruktør inden sæsonstart og hører om sæsonens tilbud og foreningens planer
  • Du bliver en del af en forening med opbakning og støtte fra erfarne med-instruktører
  • Du kan deltage gratis i kurser – f.eks. Springsikker Basis og andre kurser efter behov
  • Du bliver en del af et socialt fællesskab – hvor du kan deltage i fælles arrangementer m.v.
  • Du får godtgørelse for din indsats
  • Du får erfaring og personlig udvikling – et plus på dit CV
  • Det bliver gratis for dig at deltage på foreningens hold
  • Du får glæden ved at bidrage til idrætslivet i dit lokalsamfund
Har du lysten til at blive frivillig, men kan genkende dig selv i udsagnene herunder?

”Jamen, jeg har ingen erfaring”
Erfaring er ikke vigtigt. Vi er alle startet på ‘0’.
Har du godt humør? Har du lyst til at bidrage til foreningslivet i dit nærområde? Vil du bakke ekstra op omkring dit barns gymnastik? Så har vi brug for dig! Erfaring, skal du nok få! Til gengæld kan vi love dig, at det bliver BÅDE sjovt, udfordrende og lærerigt.

”Jamen, jeg har ikke rigtig tid”
Start som hjælpeinstruktør, så har du ikke det overordnede ansvar, men forpligter dig til et par timer om ugen med fuld knald på sammen med glade børn.

“Jamen, I har ikke lige DET hold, jeg kunne ønske mig at være instruktør på”
Vi er altid åbne overfor forslag til nye hold. Måske har du lige DEN idé, som bliver det nye hit hos børn eller voksne i vores forening.

Har du ikke flere undskyldninger? Så kontakt bestyrelsen og skriv lidt om dig selv og hvorfor du ønsker at være frivillig hos os. (du finder telefonnumre og mailadresser på bestyrelsesmedlemmerne via dette link).

Er du mere til at være forældrefrivillig?
Hvis du gerne vil støtte op om foreningen og dens arrangementer for børnene, men ikke har modet på at blive instruktør eller hjælpeinstruktør, så kan du blive forældrefrivillig.
Som forældrefrivillig kan du hjælpe med de små ting. Det kræver mange hænder at afholde konkurrencer og forårsstævner.
Det vil være en kæmpe hjælp for os, hvis du f.eks. kunne hjælpe med, at:
  • Sidde i kassen til forårsopvisningen.
  • Hjælpe med at stille redskaber op til opvisningen/konkurrencer og rydde dem ned igen.
  • Hjælpe med rengøringen under og efter stævner.
  • Deltage og kører til konkurrencer
  • Ect.

Som du kan se, er der mange små opgaver i en forening som vores. Opgaver som sagtens kan udføres uden at man er instruktør eller medlem af bestyrelsen. De små opgaver er uden godtgørelse, men du bliver en del af fællesskabet i foreningen.
Hvis du kunne have mod på en af de mindre opgaver vil det være en kæmpe hjælp. Kontakt formanden, hvis du ønsker at melde dig eller vil høre mere.
Susanne J. Bredahl / mobil: 2921 9763 /mail: susannebredahl@yahoo.dk
Vi glæder os til at høre fra dig!

Alle de frivillige i Vejen Gymnastikforening

Bliv frivillig i Vejen Gymnastikforening!

Vejen Gymnastikforening!

Velkommen til Vejen Gymnastikforening.

Vi håber at du som medlem af VG, må få glæde af at blive en del af det positive og aktive samvær,
der er kendetegnende for vores fællesskab.
Her på denne side, kan vi oplyse dig om, hvordan det er at være med i foreningen,
og hvad foreningen forventer af dig og evt. dine forældre.

Medlem af en forening

At være medlem af Vejen Gymnastikforening betyder at:
  • man er med i et forpligtende fællesskab.
  • man betaler kontingent og derved har købt en undervisning
  • man har et medansvar for at denne undervisning bliver så god som mulig.

Derudover kan du styrke foreningens undervisning ved at hjælpe til ved de opgaver, som der altid er ved at drive en forening.
Det betyder også, at der altid er plads til nye medlemmer, der gerne vil give en hånd med – og medlemmer,
der gerne vil have indflydelse på deres egen forening.

Vejen Gymnastikforening har ca. 70 instruktører og hjælpeinstruktører.
Det er vi meget glade for, men der er hele tiden brug for nye, da det ikke er alle vore instruktører, der underviser år efter år.
Har du selv lyst eller kender du én, som gerne vil være instruktør eller hjælper, så hører vi gerne fra dig.
Vi har mange gode muligheder for kurser, så man også kan få den nødvendige uddannelse til at være instruktør.

Vi har også i Vejen Gymnastikforening en række medlemmer, som gør en frivillig indsats i et af vore udvalg.
Har du lyst til at hjælpe med i vores PR- og sponsorudvalg eller et af gymnastikudvalgene – børne-, voksen- og
konkurrenceudvalget hører vi også gerne fra dig.

På dit hold er der også opgaver, som skal løses, det kan være hjælp til redskaber, arrangere juleafslutning eller andet.
Instruktørerne eller kontakt-personen på holdet vil orientere dig/dine forældre om den hjælp, der er behov for.

Skulle du mangle oplysninger om foreningen, som du ikke kan finde her på vores hjemmeside, kan du henvende dig til et bestyrelsesmedlem, som enten kan besvare dine spørgsmål eller lede dig videre.

Vejen Gymnastikforening