Efter - Efterskoleholdet Vejen - Rytmehold

Instruktører:  Anne Mette Bruun og Louise Rønne Pedersen

Tid og sted:   Mandage 18.45 - 20.15 (Folkesalen VIC)

Start: uge 36

Vejen Gymnastikforening  vil gerne skabe et hold, hvor tidligere efterskoleelever kan mødes og lave rytmisk gymnastik, dyrke det sociale fra efterskolen og møde piger i Vejen som har oplevelser fra flere forskellige efterskolen fra hele landet.

Der er ikke noget krav til dit gymnastiske niveau, men vi forventer, at du prioriterer træningerne højt, bidrager til en positiv stemning og et godt fællesskab på holdet og har mod på at blive udfordret.

P.S. piger der ikke har gået på efterskole er naturligvis også velkommen

Der skal påregnes dragtudgifter.

Kontingent: Kr. 650,00