Børnehold i Vejen Gymnastikforening

Alle hold i børneafdelingen træner i gymnastiksalen på Grønvangsskolen.
Der er motorikhold hold for børn fra kravlestadiet til ca. 5 år sammen med en forælder - samt gymnastik for børn på 4-6 år, der er blevet klar til at lade mor eller far sidde i omklædningsrummet.

Fokus er at træne de motoriske færdigheder og give børn og forældre en god og sjov oplevelse med at lege og bevæge sig sammen.

På motorikholdene forventer vi, at både børn og voksne kommer omklædte og er aktive til træningen. På Krudtuglerne forventer vi at forældrene respekterer, at
de skal være i omklædningsrummet, og at forældre hjælper med at rydde redskaber op, når træningen er slut.

At begynde til gymnastik som helt lille har stor betydning for barnets motoriske udvikling. Gode motoriske kompetencer styrker barnets selvfølelse og er et godt udgangspunkt for en aktiv fremtid.

Børneafdelingen tilbyder gymnastik på følgende hold: * Motorik 1 - forældre/barn (kravle - 2,5 år)
 * Motorik 2 - forældre/barn (2,5-5 år)
 * Motorik 3 - forældre/barn (2,5-5 år)
 * Krudtuglerne (4-6 år)