Bestyrelsesmøde d. 24.02.2021

• Susanne Bredahl

Dagsorden

Corona igen igen
Hvad sker der efter den 28. februar, hvad bliver der meldt ud fra regeringen.
Hvordan håndterer vi situationen, hvis tilbagebetaling af kontingent kommer på tale

Referatet fra bestyrelsesmøde den 24/2-2021

Efter den nye udmelding fra regeringen må idrætten samles udenfor 25 personer ad gangen. Efter denne udmelding åbnes der op for at booke tider i de nye paddeltennis baner ved kunsttofbanen.
  • TG Senior starter måske udenfor - måske også Grand Prix. Det undersøges hvilke tider det er muligt at få i VIC.
  • Der sendes besked til Junior Mix og ældre gymnaster herom - Susanne forfatter og sender ud
  • Alle konkurrencer aflyst april og maj
  • DGI afholder evt. gym dag i Gryden, Esbjerg 20/6 - vi hører yderligere
  • Malene, Hanne og Dorthe træder ud af bestyrelsen ved næste generalforsamling - vi mangler 3 nye medlemmer. Brainstorm på personer vi kan kontakte.
  • Ny sæson - vi begynder så småt at høre de eksisterende trænere hvad de tænker.
  • Hvordan ser TG afdelingen på træner bemanding i den nye sæson?
  • Vi aflyser at afholde opvisning og resten af sæsonen. Kontingent - hvordan håndteres dette? Vi tilbyder 3 alternativer, men håber kontingent vil blive opfattet som tilskud til at holde foreningen kørende.
  • Nogen der skal nomineres til "tager en for holdet"? - der foreslåes kandidater
Næste møde: 17/3-2021