Bestyrelsesmøde d. 20.04.2021

• Susanne Bredahl

Dagsorden

1. Godkendelse af referat fra sidste møde
  2. Orientering fra formanden.
  3. Økonomi
    1. Refundering af kontingent
    2. Godtgørelser.
  4.  Planlægning sæson 2021/2022
    1. Børneudvalg
    2. Voksen-/Trampolinudvalg
    3. Senior-/GrandPrixudvalg
    4. Spring-Rytme udvalg
    5. TeamGym udvalg
  5. Kontrakter evt. ændringer??
  6. Kontingenter ??
  7. Generalforsamling ??
  8. Frøs-løbet 10. juni  2021
  9. Stævne i 2022.

Referatet fra bestyrelsesmøde den 20/4-21

1. Referat fra sidste møde godkendt
2. Fra formanden
  • Der er kommet en positiv tilbagemelding vedr. en bestyrelsespost - vi skriver ud igen for at gøre opmærksom på at vi mangler flere.
  • Solvej har talt med Sv. Erik og Laila - de melder negativt retur
  • Hylle også negativ
 3. Økonomi
  • Der er refunderet 26 x 25% i kontanter og 18 x 25% rabat på næste sæson.
  • Der er kommet en henv. fra mor på mot 3 vedr. refundering af kontingent - Merete svarer hende med forklaring.
  • Der er ikke kommet særlige mange henv. retur fra vores trænere vedr. godtgørelse for sæsonen. Vi tager kontakt til de forskellige grupper for afklaring.
4. Planlægning sæson 21/22

Børne-/ungeudvalget
  • Vi mangler en voksen hjælper til Bonnie - det er eneste hængeparti - ellers fortsætter de andre trænere på nær 1. Der er fundet ny hjælper istedet.
  • Julie (føl hos Bonnie) vil gerne hjælpe flere steder - givet besked til Solvej
  • Flere trænere vil gerne byde ind med juni træninger, som udbydes gratis til alle hold i børneafdelingen. Tænkt som erstatning for de mistede træninger under Corona. Vi skal finde dage og tidspunkter hvor vi kan finde plads til dem i VIC.
Seniorer/Grand Prix
  • Friske seniorer er klar - Elisa vil gerne have holdet igen, men kender endnu ikke sin arbejdsplan, hun vil også gerne stadig være hjælper i TG afd.
  • Gran Prix træner fuldt ud igen - de har konkurrence til juni. Grete taler med Louise om planer for næste sæson - er der overhovedet gynmaster nok til at stille hold til næste sæson?
Voksen/CP/Trampolin
  • Eva og Maria fortsætter med Q-vindeholdet og glæder sig til LS 2022
  • Anette er med igen med forbehold - hun foreslår en klippekort ordning på voksen holdene
  • CP igang med lørdags træninger - udfordring med indgang i VIC i forhold til test forhold. Der er ikke nyt om trænere der melder fra i forhold til næste sæson.
  • Trampolin vil gerne lave sommer spring. Kirsten og Søren er klar og en del af springerne er så store at de kan hjælpe. De vil gerne træne onsdag og måske fredag.
Spring/Rytme
  • Der er mange huller i trænerstaben til næste år - der skal findes instruktører.
  • Ingen sommer spring.
  • TG træner indendørs fra næste uge - der skal planlægges med trænerne på senior.
  • Der kommer en tysk springer med fra april til august. Dygtig og sød pige.
  • Der holdes møde med alle holdene - hvordan fordeles og hvilke trænere er med?
  • JA vil gerne booke møde.
5. Kontrakter
  • Udfyldes af os, sendes til den enkelte træner/hjælper og sendes i kopi til Grete. Vi afventer ikke underskrift retur, da dette ikke lykkedes sidste år. De får at vide at dette er de konditioner de er med under, og så må de reagere hvis de er uenige.
  • Husk GDPR vedr. de sidste 4
 6. Kontingenter
  • Motorik og Rytmetrolde kontingent nedsættes med t-shirt
  • CP maj og TG gratis
  • Kirsten og Grete finder pris på sommer trmapolin
7. Generalforsamling
  • Dato: 26/5-21 - meldes ud 3 uger før med tilmelding og corona pas
8. Frøs Løbet
  • 15/6-21 kl. 19 - forsamlingsforbudet skulle være helt ophævet den 14/6
  • Grethe A. og Michel er igang
  • Der tjekkes op på sportstiming
9. Stævne 2022
  • Vi har fået tildelt et stævne: Mini 2. runde 30/4-1/5 2022
  • Solvej og Merete har konfirmation den dag
  • Nogen konfirmationer i år?
  • Instruktørmøde/opstart 13 eller 20/8 - vi booker i VIC
  • Opstart ny sæson  uge 35/36
  • Food truck kommer ud med burger - 10 kr./burger går til foreningen - vi dropper det
11. Næste møde: 2/6-21 - fysisk møde efter GF