VG Mini piger TeamGym (10-12 år)

Holdet er et konkurrence- og opvisningshold, som træner spring og rytme 2 gange om ugen.

Trænere:  Claus Raun, Kenneth Siawvapa, Kim Beck, Johanne Hansen, Peter Olsen, Lotte Trærup,
                  Agnete Callesen, Sara Brink

Tid og sted: Tirsdag  kl. 17.30 – 19.30 i Vejen Idrætscenter, Hal 2 + Folkesal
                    Torsdag kl. 17.30 – 19.30 i Vejen Idrætscenter, Hal 2 + Sal 4
                    Derudover ekstra weekendtræninger for alle på holdet.

Holdet er et TeamGym hold for øvede gymnaster.
Vi vægter sammenhold, læring og gå-på-mod højt, - det skal være sjovt, samtidig med at du lærer en masse.
I den daglige træning arbejder vi seriøst og målrettet med rytmisk serie, momenter, trampolin- og banespring.

For at gå på holdet, skal man kunne lave en salto i trampolin samt vejrmølle og araberspring på banen

Vores forventninger til jer som gymnaster er:
-At du har lyst til at træne 2 gange om ugen, samt hjemmetræning.
-At du møder op til træning med engagement, energi og gå-på-mod.
-At du er en god kammerat og bakker op om dine holdkammerater.
-At du deltager i weekend- og ekstratræninger samt opvisninger.

Gymnasterne kan vælge ikke at deltage i Teamgym konkurrence alle betaler dog licens.

Kontingent: kr. 2.700,00 fordelt på 3. rater
Derudover skal der købes min. trøjen til foreningstræningsdragten 400 kr. Hvis også bukser så kr. 275 mere.
​Gymnastikdragt ca. 500 kr. og licens 225 kr.