VG Mini piger TeamGym (10-12 år)

Holdet er et konkurrence- og opvisningshold, som træner spring og rytme 2 gange om ugen.

Trænere: Kenneth Siawvapa, Peter Bro Olsen, Claus Johannsen Raun,
                Malene Munk Hindbo, Agnete Callesen, Sara Brink, Emma Peters

Tid og sted: Tirsdag 17.00-19.00 i Hal 5 Judo og Hal 2 Springhallen i Vejen Idrætscenter
                     Torsdag 17.00-19.00 i Sal 1+2 Folkesalen og Hal 2 Springhallen i Vejen Idrætscenter

Holdet er et TeamGym hold for øvede gymnaster.
Vi vægter sammenhold, læring og gå-på-mod højt, - det skal være sjovt, samtidig med at du lærer en masse.
I den daglige træning arbejder vi seriøst og målrettet med rytmisk serie, momenter, trampolin- og banespring.

For at gå på holdet, skal man kunne lave en salto i trampolin samt vejrmølle og araberspring på banen

Vores forventninger til jer som gymnaster er:
-At du har lyst til at træne 2 gange om ugen, samt hjemmetræning.
-At du møder op til træning med engagement, energi og gå-på-mod.
-At du er en god kammerat og bakker op om dine holdkammerater.
-At du deltager i weekend- og ekstratræninger samt opvisninger.

Gymnasterne kan vælge ikke at deltage i Teamgym konkurrence alle betaler dog licens.

Kontingent: kr. 3.800,00 fordelt på 2 rater
Derudover skal der købes min. trøjen til foreningstræningsdragten 400 kr. Hvis også bukser så kr. 275 mere.