VG Microtalent TeamGym (7-9 år)

Rytmetræner:     Maja Dall Knudsen
Springtræner:    Svend Erik Madsen, Nathja Dall Thomsen
Hjælpere:            Cecilie Borg, Alberte Bennetzen, Felina Buhl

Tid og sted:         Springhallen VIC

Tirsdage:              Kl. 15.30-17.30

Torsdage:             Kl. 15.30-17.30

Start: uge 34

Holdet er et konkurrence- og opvisningshold, som træner spring og rytme 2 gange om ugen.

Holdet henvender sig til piger, der er meget interesserede i spring og rytmisk gymnastik.

Pigerne bør have et et gymnastisk niveau, der gør det muligt for dem, at udvikle sværere momenter indenfor spring og rytmisk gymnastik.

Ud over de to ugentlige træninger skal pigerne være indstillet på hjemmetræning,
og 4 – 5 ekstratræninger

Dragtudgifter skal påregnes.