VG Micro piger TeamGym (7-9 år)

Holdet er et konkurrence- og opvisningshold, som træner spring og rytme 2 gange om ugen.

Trænere: Solvej Bennetzen, Svend Erik Madsen, Laila Voxnæs, Malene Munk Hindbo,
                 Xenia Juul Nielsen

Tid og sted: Tirsdag 15.30-17.30 i Hal 5 judo og Hal 2 Springhallen i Vejen Idrætscenter
                     Torsdag 15.30-17.30 i Sal 1+2 Folkesalen og Hal 2 Springhallen i Vejen Idrætscenter

Start: uge 34

Holdet henvender sig til piger, der er meget interesserede i spring og rytmisk gymnastik.

Piger som gerne vil udfordres på Teamgym holdet bør have et gymnastisk niveau, der gør det muligt for
dem, at udvikle sværere momenter indenfor spring og rytmisk gymnastik.

Ud over de to ugentlige træninger skal pigerne være indstillet på hjemmetræning.

Kontingent: kr. 2.800,00 fordelt på 2 rater
Derudover skal der købes min. trøjen til foreningstræningsdragten 400 kr. Hvis også bukser så kr. 275 mere.

Sølvmedalje i 6. division til 11 super seje og glade Teamgym Mikro piger.

Forrest fra venstre:
Liva Rattenborg, Erika Dzannota, Ida Frederiksen, Emma Slangerup,