VG Junior piger TeamGym (13-16 år)

Holdet er et konkurrence- og opvisningshold, som træner spring og rytme 2 gange om ugen.

Trænere: Claus Johannsen Raun, Bent Pedersen, Louis Brødsgaard, Kenneth Siawvapa,
                Lotte Trærup

Tid og sted: Tirsdag 18.30-20.30 i Hal 5 Judo og Hal 2 Springhallen i Vejen Idrætscenter,
                    Torsdag 18.30-20.30 i Sal 1+2 Folkesalen og Hal 2 Springhallen i Vejen Idrætscenter
                    Derudover ekstra weekendtræninger for alle på holdet.

For meget øvede gymnaster. Vi forventer engagement, positiv indstilling og gåpåmod.
Der er ikke udtagelse til holdet – dog skal man være spændstig og kunne lave flikflak uden modtagning.

Vi forventer at der bliver lavet hjemmetræning og at man øver på serier derhjemme.
Der vil evt. være ekstra weekendtræning op til opvisninger/konkurrencer.

Kontingent: kr. 3.800,00 fordelt på 2 rater
Derudover skal der købes min. trøjen til foreningstræningsdragten 400 kr. Hvis også bukser så kr. 275 mere.