VG Junior piger TeamGym (13-16 år)

Holdet er et konkurrence- og opvisningshold, som træner spring og rytme 2 gange om ugen.

Trænere: Kenneth Siawvapa, Kim Beck, Jakob Peters, Jonas Lomholt, Sara Brink,
                Simone Gjerlevsen m.fl.

Tid og sted: Tirsdag kl. 19.00 - 21.00 i Vejen Idrætscenter, Hal 2 + Sal 3
                   Torsdag kl. 19.00 - 21.00 i Vejen Idrætscenter, Hal 2 + Sal 3
                    Fredag kl. 16.00 - 18.00 i Vejen Idrætscenter, Folkesalen
                    Derudover ekstra weekendtræninger for alle på holdet.

For meget øvede gymnaster. Vi forventer engagement, positiv indstilling og gåpåmod.
Der er ikke udtagelse til holdet – dog skal man være spændstig og kunne lave flikflak uden modtagning.

Vi forventer at der bliver lavet hjemmetræning og at man øver på serier derhjemme.
Der vil evt. være ekstra weekendtræning op til opvisninger/konkurrencer.

Gymnasterne kan vælge ikke at deltage i TeamGym konkurrencer, alle betaler dog licens.

Kontingent: kr. 2.700,00 fordelt på 3 rater.
Derudover skal der købes min. trøjen til foreningstræningsdragten 400 kr. Hvis også bukser så kr. 275 mere.
​Gymnastikdragt ca. 500 kr. og licens 225 kr.