VG Drenge TeamGym (7-12 år)

Holdet er et konkurrence- og opvisningshold, som træner spring og rytme 1 gang om ugen.

Trænere: Uffe Hammelsvang, Hans Edvard Bennetzen, Andreas Bang m.fl.

Tid og sted: Torsdag kl. 17.45 – 19.15 i springcenter vest på Skibelund,

Holdet henvender sig til drenge, der er meget interesserede i spring og rytmisk gymnastik og
ønsker en ekstra udfordring.
Er du spændstig, og kan du lave en araber/vejrmølle, så er vi klar til at give dig mere udfordring.

Ud over den ugentlige træning skal drengene være indstillet på hjemmetræning.

Der deltages evt. i TeamGym konkurrencer.

Kontingent: kr. 1.000,00
Derudover skal der købes min. trøjen til foreningstræningsdragten 400 kr. Hvis også bukser så kr. 275 mere.
Gymnastikdragt ca. 500 kr. og licens 225 kr.