VG Aspiranthold TeamGym (5-8 år)

Rytmetræner:     Laila Voxnæs
Springtræner:     Svend Erik Madsen
Hjælpere:            Laura Larsen, Amalie Fagerberg, Maja Krebs

Tid og sted:         Springhallen VIC

Tirsdage:              Kl. 15.30-17.00

Torsdage:             Kl. 15.30-17.00

Start: uge 34

Oplever du dit barn ofte leger hjemme med spring og har mere hovedet nedad end opad, så læs her.

På aspirantholdet har vi fokus på, at pigerne har det sjovt, mens de lærer spring og rytme og en leg er der altid plads til.

Vi arbejder med grundtræning, som træner pigernes motorik, bevægelighed, koordination, kropsbevidsthed, muskler samt spring og rytme.

I springtræningen bruger vi forskellige sikre springopstillinger, så de på en god og sikker måde finder glæde ved bl.a. både salto, møller og kraftspring.

I den rytmiske træning arbejdes med momenter og sammensætninger som skal munde ud i en serie.

Holdet laver 2-3 opvisninger og mødes i maj måned med andre aspiranthold til en lille hyggelig konkurrence.

Dragtudgifter skal påregnes.

Kontingent inkl. licens: