Turbo drenge (8-10 år)

Holdet er et opvisningshold for drenge på 8-10 år som træner spring og rytme 1 gang om ugen.

Trænere: Søren Thomsen, Andreas Bang Pederse, Frederik Larse, Ida Bjerge Kaspersen, Lukas Hansen

Tid og sted: Onsdag kl. 15.45 - 16.45 i Vejen Idrætscenter, Hal 2

Turbodrenge gymnastik er for seje drenge der elsker at springe og lave gymnastik i redskaber.
Tag din kammerat med og få mange seje timer i springsalen

I januar kan alle der er fyldt 6 år komme med på drengelejr i Helle Hallerne.
Det er 24 timer med svømmehal, ude aktiviteter og masser af vilde spring.
Pris for denne weekend er ca. 250 inkl. T-shirt. Husk det er frivilligt om man vil være med.

Der er max. 40 pladser på holdet.

Kontingent: kr. 600,00 incl. T-shirt.