Trampolin for børn med CP (4-10 år)

Trænere: Jette Holmgaard, Kjeld Bjørbæk, Sonja Bilde Madsen, Kirsten Madsen, Susanne T. Graversen,
                 Majken Marie Mortensen , Sara Høgh, Helle Olesen

Tid og sted:
  Lørdag kl. 10.00-11.30 i Hal 2 Springhallen i Vejen Idreætscenter

Start: Uge 37

Holdet er or børn i alderen 4-10 år med Cerebral Parese (I,II,III) eller lignenden funktionsnedsættelser.
I træningen tages uder dgangspunkt i de individuelle forudsætninger, for at indøve basale teknikker, spring og øvelser,
ligesom mototriske og idrætsgymnastisk færdighedstræning på gulv vil indlægges i træningspas eller behov.
Til at starte med er hele familien velkommen til at springe med.

Holdet er et samarbejde mellem Vejen Gymnastikforening, Sports for Brains (Elsass Fonden) og Københavns Trampolin Klub.

Kontingent: kr. 3.000,00 fordelt på 4 rater
Trampolinspring for børn med CP i Vejen
- Jubiii det er sjovt!!

Er du vild med sport, eller har du blot lyst til at prøve kræfter med en idræt, hvor motion og bevægelse er en leg, så er trampolinspring måske lige noget for dig!

Trampolinspring sker i “de store trampoliner”, som kan give en fornemmelsen af at kunne flyve, en oplevelse af frihed ved at bevæge kroppen på en ny og anderledes måde, en super sjov oplevelse for de fleste.

Trampolinspring er en “humør-booster”, hvor du i et idrætsfællesskab med andre, får styrke, balance og koordinationsevne og opnår bedre kontrol af kroppen.

Hvem:
Vejen Gymnastik Forening i samarbejder med Sport for Brains (under Elsass Fonden) og Københavns Trampolin Klub.
Tilbyder trampolinspring for børn i alderen 4-10 år med cerebral parese eller lignende funktionsnedsættelser. Holdet er for børn med CP og deres forældre.

Hvornår:
Holdet træner lørdag kl.10-11.30. Første træning er d. 15. september 2018.

Hvor:
Springhallen, Vejen Idrætscenter, Petersmindevej 1, 6600 Vejen
Vi lægger vægt på at træning skal være leg og læring. Vi tager udgangspunkt i barnets individuelle forudsætninger for at indøve basale teknikker, spring og springøvelser. Vi leger og indøver motoriske og gymnastiske færdigheder på gulv, måtter og trampolin.
Åbent hus: Lørdag d. 1. september kl. 10-11.30, her vil der være åbne døre for alle børn med Cerebral Parese eller lignende funktionsnedsættelser og deres familie.

Er du nysgerrig efter om trampolinspring er noget for dig, så kom og prøv !

Åbent hus er gratis.

Har du spørgsmål til holdet, kontakt Jette Holmgaard  tlf.22421081 mail: jette_holmgaard@hotmail.com , Sonja Bilde Madsen tlf. 4063 7800, mail: madsen75361600@gmail.com eller mød op til åbent hus træning.

Vi ses i Vejen smiley