Trampolin i Vejen for børn med CP – Jubiii det er sjovt!!

Er du vild med sport, eller har du blot lyst til at prøve kræfter med en idræt, hvor motion og bevægelse er en leg, så er trampolinspring måske lige noget for dig!

Trampolinspring sker i “den store trampolin”, hvor fornemmelsen af at kunne flyve og oplevelsen af frihed og at kunne bevæge kroppen på en ny og anderledes måde ikke uden grund fascinerer de fleste.

Trampolinspring er en “humør-booster”, hvor du i et inspirerende fællesskab med andre opøver styrke, balance og koordinationsevne for at opnå kropskontrol i luften.
Hvem: Vejen Gymnastik Forening starter i samarbejde med Sport for Brains (under Elsass Fonden) og Københavns Trampolin Klub et trampolin hold op for børn i alderen 4-10 år med cerebral parese eller lignende funktionsnedsættelser.

Holdet er, til at starte med, et familiehold, hvor hele familien er velkommen til at komme og springe.

Hvornår: Holdet træner lørdag kl.10-11.30. Første træning er d. 9. september.

Hvor: Springhallen, Vejen Idrætscenter, Petersmindevej 1, 6600 Vejen

I træningen tages udgangspunkt i dine individuelle forudsætninger for at indøve basale teknikker, spring og springøvelser, ligesom motoriske og idrætsgymnastisk færdighedstræning på gulv vil indlægges i træningspas efter behov.

Åbent hus: Lørdag d. 2. september kl. 10-11.30 vil der være åbne døre for alle børn med Cerebral Parese eller lignende funktionsnedsættelser og deres familie der kunne være interesseret i at prøve at springe i trampolin.

Åbent hus er gratis.

Har du spørgsmål til holdet, vil du tilmelde dig holdet eller åbent hus, så skriv til Camilla Voigt, cbv@elsassfonden.dk .

Tilmelding til åbent hus senest d. 18. august.

Vi ses i Vejen

Trampolin for børn (4-10 år) med CP

Trænere: Jette Holmgaard, Keld Bjørbæk, Kirsten Madsen og Sonja Bilde Madsen

Tid og sted: Lørdag kl. 10.00-11.30 i Vejen Idrætscenter, Hal 2

Start: D. 9. september (uge 36), holdet fortsætter til skolernes sommerferie 2018.

Holdet er for børn i alderen 4-10 år med cerebral parese (l, ll, lll) eller lignende funktionsnedsættelser.
I træningen tages udgangspunkt i de individuelle forudsætninger for at indøve basale teknikker, spring og øvelser,
Til at starte med er hele familien velkommen til, at springe med.

Holdet er et samarbejde mellem Vejen Gymnastikforening, Sport for Brains (Elsass Fonden) og Københavns Trampolin Klub.

Yderligere omtale se forsiden her på hjemmesiden.

Kontingent:  2 rater á kr.: 1.500,00 - se Online tilmelding/betaling (husk at oprette dit barn under "nyt medlem")