Tarzan drenge (5-7 år)

Holdet er et opvisningshold for drenge på 5-7 år som træner spring og rytme 1 gang om ugen.

Trænere: Maria Raunkjær, Jonas Gynther Sørensen, Solvej Bennetzen,
                Karina Jørgensen, Lars Venborg, Camilla E. Ringive, Ida Eg Jensen, Emilia Brødsgaard

Tid og sted: Onsdag kl. 16.45-17.50 i sal 4 og hal 2 Springhallen i Vejen Idrætscenter

Tarzandrenge holdet er for seje drenge der elsker at springe, stå på hænder, bruge kroppen og tonse rundt på redskaberne.
Tag din kammerat med og få mange seje timer i springsalen.

Der er max. 40 pladser på holdet.

Kontingent: kr. 650,00 incl. T.shirt