Online tilmelding

Der åbnes for Online tilmelding med betaling den 13. august 2018

Nyt medlem i Vejen Gymnastikforening
Gå ind under fanen "Nyt medlem",
tryk på: "nye medlemmer", (står lige under vores LOGO),
udfyld herefter skemaet "Nyt medlem" med:
- navn, adresse og andre oplysninger,(Husk det er gymnastens oplysninger),
herefter går du ind under "Online tilmelding" og vælger det eller de hold du eller dit barn ønsker at gå på.

Eksisterende medlem i Vejen Gymnastikforening
Eksisterende medlemmer som har deres brugernavn og password
kan gå direkte til "Online tilmelding" og vælge det eller de hold, I ønsker at gå på.

Kan du ikke huske eller finde dit brugernavn og password, kan du få det tilsendt via mail,
ind under "Nyt medlem", tryk på: Tilmeld, og udfyld skemaet for "Allerede medlem".

Bemærk ved tilmelding, at holdene er delt op i 7 grupper:

Børnehold - Voksenhold - Seniorhold - Grand Prix Rytme hold - Spring-/Rytmehold - TeamGym hold - Trampolinhold

Online tilmelding/betaling uden dankort

Har man ikke visa/dankort gør man følgende for tilmelding/betaling:

Overfør kontingentbeløbet til konto 9739-0001034847 med hold, navn og ID nr. som meddelelse.
Kontakt venligst en fra bestyrelsen, da der kan være venteliste på holdet.