Mini piger (9-10 år) årg. 2009,2008.

Holdet er et opvisningshold for piger på 9-10 år som træner spring og rytme 1 gang om ugen.

Trænere: Sonja Bilde Madsen, Philip Bilde Madsen, Louise Rønne Pedersen, Josephine Bilde Madsen,

Lisbeth Lindegaard Lindholm

Tid og sted: Mandag kl. 17.00-18.30 i Sal 1+2 Folkesalen og Hal 2 Springhallen i Vejen Idrætscenter

På holdet vil du få styrket din krop, udviklet din balance, og være med til at skabe et godt og sjovt gymnastikfællesskab.
Mini Piger er holdet for dig, hvis du kan lide at lave gymnastik med rytme og spring, og at du gerne vil øve dig,
Der vil bl.a blive arbejdet med: Håndstand, vejrmøller, kolbøtter, salto, rytme, yoga, lege og meget mere.
Der er 2-3 opvisninger.

Gymnasterne skal have en dragt, der bestilles efter et par træninger og den må bruges lige så meget du vil.
Dog SKAL dragten være ”intakt” til opvisninger.

Kontingent: kr. 800,00 excl. dragt  (dragt ca. 200 kr)