Mini-micro piger mandag (6-8 år)
Holdet er et opvisningshold for piger på 6-8 år, som træner spring og rytme 1 gang om ugen.

Trænere: Katja Arnfeldt, Maria Rasmussen, Louise Rønne Pedersen, Rebecca Kruse, Emma Hviid,
                Sara Kamp, Christina Fredslund, Line Vesterskov Neergaard, Lea Abild

Tid og sted: Mandag kl. 16.00-17.30 i Sal 1+2 Folkesalen og Hal 2 Springhallen i Vejen Idrætscenter

Hvis du kan lide at springe og gerne vil blive dygtigere, så er mini-micro lige holdet for dig.
Der vil blive arbejdet med: Håndstand, vejrmøller, kolbøtter, salto, rytme, styrke, balance
og meget mere.
Der er 2-3 opvisninger.

Gymnasterne skal have en dragt, der bestilles efter et par træninger og den må bruges lige så meget du vil.
Dog SKAL dragten være ”intakt” til opvisninger.

Kontingent: kr. 800,00 excl. dragt  (dragt ca. 200 kr)