Mini-micro piger (5-8 år) fredag

Holdet er et opvisningshold for piger på 5-8 år, som træner spring og rytme 1 gang om ugen.

Træner: Morten Spanggaard , Karen Strebel, Martin Kargo, Maja Dall Knudsen m.fl.

Tid og sted: Fredag kl. 14.30 – 16.00 i Vejen Idrætscenter, Hal 2

Hvis du kan lide at springe og gerne vil blive dygtigere, så er mini-micro lige holdet for dig.
Der vil blive arbejdet med: Håndstand, vejrmøller, kolbøtter, salto, rytme, styrke, balance
og meget mere.
Der er 2-3 opvisninger.

Gymnasterne skal have en dragt, der bestilles efter et par træninger og den må bruges lige så meget du vil.
Dog SKAL dragten være ”intakt” til opvisninger.

Kontingent: kr. 700,00. Derudover udgift til gymnastikdragt ca. kr. 250,00.