Sæsonprogram for 2022/2023

Vi arbejder på at finde instruktører, hjælpere m.fl. til den ny sæson 202/2023
Tidspunkter og informationer er opdateret for de fleste hold, men tøv ikke med at række ud hvis i har spørgsmål.

Vores antal af aktive gymnaster i foreningen er stigende, og det er vi ret stolte af.
Succes giver også nye udfordringer, derfor har vi også et stort behov for flere/nye instruktører og hjælpere,
om I er flere om et hold eller "bare" gerne vil hjælpe,
så er du/I hjertelig velkommen til at kontakte en af os fra bestyrelsen (se under 'Kontakt' i menuen til venstre).

Vejen Gymnastikforening