Vejen Gymnastikforening!

Velkommen til Vejen Gymnastikforening.

Vi håber at du som medlem af VG, må få glæde af at blive en del af det positive og aktive samvær,
der er kendetegnende for vores fællesskab.
Her på denne side, kan vi oplyse dig om, hvordan det er at være med i foreningen,
og hvad foreningen forventer af dig og evt. dine forældre.

Medlem af en forening

At være medlem af Vejen Gymnastikforening betyder at:
  • man er med i et forpligtende fællesskab.
  • man betaler kontingent og derved har købt en undervisning
  • man har et medansvar for at denne undervisning bliver så god som mulig.

Derudover kan du styrke foreningens undervisning ved at hjælpe til ved de opgaver, som der altid er ved at drive en forening.
Det betyder også, at der altid er plads til nye medlemmer, der gerne vil give en hånd med – og medlemmer,
der gerne vil have indflydelse på deres egen forening.

Vejen Gymnastikforening har ca. 70 instruktører og hjælpeinstruktører.
Det er vi meget glade for, men der er hele tiden brug for nye, da det ikke er alle vore instruktører, der underviser år efter år.
Har du selv lyst eller kender du én, som gerne vil være instruktør eller hjælper, så hører vi gerne fra dig.
Vi har mange gode muligheder for kurser, så man også kan få den nødvendige uddannelse til at være instruktør.

Vi har også i Vejen Gymnastikforening en række medlemmer, som gør en frivillig indsats i et af vore udvalg.
Har du lyst til at hjælpe med i vores PR- og sponsorudvalg eller et af gymnastikudvalgene – børne-, voksen- og
konkurrenceudvalget hører vi også gerne fra dig.

På dit hold er der også opgaver, som skal løses, det kan være hjælp til redskaber, arrangere juleafslutning eller andet.
Instruktørerne eller kontakt-personen på holdet vil orientere dig/dine forældre om den hjælp, der er behov for.

Skulle du mangle oplysninger om foreningen, som du ikke kan finde her på vores hjemmeside, kan du henvende dig til et bestyrelsesmedlem, som enten kan besvare dine spørgsmål eller lede dig videre.
Vejen Gymnastikforening kan kontaktes via e-mail:  vg@vejengymnastikforening.dk

Vejen Gymnastikforening