Udvalgte billeder fra Vejen Gymnastikforenings Forårsopvisning d. 1. april 2017.

ALLE billeder kan ses i STØRRE format HER

Vejen Gymnastikforenings lokale forårsopvisning fandt sted i VIC, lørdag d. 01. april 2017

Med omkring 1.000 aktive gymnaster på gulvet, kan vi se tilbage på en rigtig dejlig dag,
med masser af flotte opvisninger, smil og overskud.
Tak til Flemming Efterskole, der startede dagen med et flot show og Skibelund Gymnastik og Idrætsefterskole
der sluttede dagen med deres flotte show.
Nedenstående billeder med en snert af den stemningsfulde dag, hvor vores instruktører og hjælpere,
viste og imponerede med hvad de havde øvet i vinterens løb.
Her er et overblik over hvilke typer hold, vi tilbyder børn, unge, voksne som ældre i VG.
  • Børnehold
  • Børneyoga
  • Rytmehold
  • Spring/rytmehold
  • Konkurrencehold TeamGym
  • Trampolinhold
  • Voksenhold
  • Senior / pensionisthold
Tak til alle tilskuere, fordi i kom og delte klapsalver ud til gymnasterne og sætte en flot stemning hele dagen.
Tak til gymnasterne - fordi I går til gymnastik og er super seje.
Tak til alle vores instruktører, hjæpere for en god sæson, hvor I har sved med gymnasterne i hallerne rundt omkring.
Tak til alle de frivillige der hjalp til på dagen, så alt gik op i en højere enhed.

Vi glæder os til sæson 2017/2018

På gensyn i Vejen Gymnastikforening